Lovely monday T__T

ok!hari Isnin selalu jadi mangsa. hari Isnin hari tak best lah..Monday blues lah..takde mood nak keje hari Isnin lah..apa lah..sian kan kalau jadi hari Isnin???bha ha ha..

tapi kenapa hari ini, Selasa..bukan hari Isnin pun macam-macam terjadi..ada sweet, ada bitter, ada yang memalukan ada yang menjengkelkan. (-_-')

saya rasa hari pertama bekerja bukan hari Isnin sahaja. Ia mungkin hari Selasa, Rabu and Khamis. Jumaat terkecuali coz ia hari yang mulia dan bersih pada saya. selain rehat yang panjang masa yang singkat juga sangat best untuk membuat kerja! I loooiiikkkeee!


p/s: nak beli purse!nak beli purse!harap² adalah!





7 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

semua org suka ari jumaat ngeeeeee
cantik la blog shinnaz...ajar la camne nak wat teplate cam tu huhuu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : hehehe...mmg semua orang suka!kita lagi suka..hehehe..tq..kite copy paste je kak dari website nie...http://www.ipietoon.com/..try lah...byk cantik2 jugak..T__T

Anonymous said... [Reply to Comments]

ari isnin ari ngantok!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Anon : yeah!hari mengantuk!sgt malas..hehehe

emma said... [Reply to Comments]

hye shinazz...ema ingat la kat u..hehe..tu la, my baby da kuar...shinaz bile plak??ape2 pun ema doakan shinazz cpt timang anak k..gud luck!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

emma : hye....okey..okey..tenkiu...:)

farahfatihah said... [Reply to Comments]

tq dek