makan-makan @Jeram

before

after





yang ini auntie teruja or isha yang teruja??

afta 3 weeks baru nak hapdate belog makan-makan @ Jeram. kat rumah je ada intenet. kat ofiz belog kene block!kn kn kn?? nyampah tau! bukan tak buat kerja! hapdate-hapdate juga.. kerja-kerja juga..tak gitew??bha ha ha..dalam minggu tu time itu, saya pergi Jeram dah 2x. 1st dinner with my family. 2nd dinner with Takis Wariqissalam staff. happening sangat. I hope perkara yang boleh mengeratkan our relation is makan-makan. so? why not. tak kisahlah kalau saya makin besau..hehe..sebab saya ada geng! Haizi go..goo...gomok lah..tehehhe..apa entah nama tempat ini. yang saya tahu, rasenyer Kedai Makan Ikan Bakar Jeram kott..T__T saya pergi hari Jumaat malam and disebabkan ramai orang yang join weolls..saya ambil set menu RM 20/seorang

Menu :

Nasi
Tomyam
Sayur (Kailan Ikan Masin/Kangkung Belacan)
Ikan Bakar (Cencaru/ Kembung)
Kerang Bakar
Siakap Sweet n Sour
Sotong Goreng Tepung
Udang Goreng Tepung/ Butter Prawn
Air Tembikai/ Fresh Orange
Dessert/Buah


murah kn kn kn? *tetibe teringat sotong and udang goreng tepung nom..nom..nom..if ambil set Rm 25.0o ada menu tambahan iaitu, Ketam Masak Cili. weolss ada 25 orang. so..memang save and puas hati.

1st time saya pergi lagi banyak weolls makan. hehehe..sebab semua orang tengah lapar and banyak I order. for me..biar lebih jgn sikit coz lebih kita boleh take away except nasi and air lah. (-_-') if nak pergi or nak info lagi juzt call 03-3264 6102, Kedai Ikan Bakar Jeram.




0 comments: