Evolusi KL Drift 2


weeehuuu...

banyak gila dugaan ai nak beli tiket KL Drift ni. finally......dapat tengok juga. ni ha baru jer balik. penat beli barang rumah. sale gila-gila sekarang ni..da Megasale ker? nape kite tak tahu yer...-_-' ingat nak beli kasut. tapi macam tak ada yang berkenan pun. nak beli slipper pun baru je beli hari tu. pergi SP jer lah!baru variety...

serius weh! kat cinema tadi macam tak ada orang. Alamanda pun tak ramai orang. pelik haku! ni kan gaji..mana diorang???mane korang weh...KL Drift 2 pun tak ramai. ppl prefer tengok Alice In Wonderland kot....
I guess.

boleh lah...cerita KL Drift ni. tak mo kasik bintang-bintang dah. ok and tak ok jer. boleh?

tapi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ok lah dari V3: Samseng Jalanan..bha ha ha (gila jahat tak habis-habis kutuk V3)

cerita dia pasal drift lah kan..lumba-lumba bagai..pasal drug..pasal gengster..pasal Sam..pasal Shaheizy Sam..pasal Ery..erm..
Aaron Aziz super duper mantap! gila lah..kalah Sam..oppss! hahahahaha...badan ketul-ketul. kalau die shoot pun penuh bergaya. best!best! tapi I tak minat lah kereta-kereta nie..drift lah..apa lah..tapi layankan jugaklah dah si gemok tu nak tengok kan. durhaka pulak tak ikut..hahahaha

lagi satu lagu KL Drift memang best!!!!!! hiphop ganas ada..hiphop luving-luving pun ada. I likkkkeee!!!

ade satu part tu audiens gelak and bahan Shamsul Yusof and Scha. kau boleh...tengah kene kejar dengan gengster and sampai satu tahap luving-luving pulak! memang kesinambungan Sembilu lah!hahahhaha..memang kene bahan lah...d'olls siap jerit2 tak tahan tengok scene Shamsul and Scha. lawak jer..

KL Drift 2 ni bolehlah layan..ok sahaja. Scha belakon ok.

itu jerlah cerita dia kot. kalau nak lagi. weekend ni boleh lah pergi tengok. I nak pergi mandi manda. daaaaaaaa..T_T

best!best!



1 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

mcm best je bunyinyer??? ok nak cuba tgk la