my umi besday celebrations

wah!celebrations ok. dah tua-tua ni buat makan-makan and doa selamat sahaja..teehhe..

last Friday my umi besday. happy birthday to her. tiada apa present yang mahal and bermakna melainkan ur princess berada disekeliling Umi. kan Umi kan? or memang Umi tak mahu weolls dengan Umi??bha ha ha..

memang tradisi lah siapa punya birthday mesti kene belanja makan. ha ha ha..

so, Umi bawa weolls makan di Muara Ikan Bakar, Port Klang. weolls pergi 1 family and ada anak-anak buah Umi follow. meriah gila. meriah makan, meriah ketawa, meriah duit. tehhee...

mahal gila Muara charge weolls. rasanya dah makin mahal kot kat situ. compare to Jeram. memang murah gila and sedap-sedap. different environment jer lah.

thanx Umi.

Terima Kasih Daun Keladi
Tahu depan Belanja lagi
bha ha ha...



sekian terima kasih.



4 comments:

Baby Tiger said... [Reply to Comments]

lapar... T_T

h a i z i said... [Reply to Comments]

sayang kena standby 15.08 nanti thaw! (^_*)..nom..nom..nom

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Baby T : kite tgk pun kite lapar..cane nieh..

Haizi : boleh2..mkn tghr yer..hehehhee...sesape yg tak pose je I belanja time tuh..b tak boleh la..hahahha :p

farahfatihah said... [Reply to Comments]

wahh sedap...t 15/8 (bak kat en haizi awak) blnaja akk taw heheheh