Niang Rapik



ada satu entry lagi for Kelantan. Kelantan part II.tehehehe...

saya sampai KL hari Sabtu malam. around 10pm. sangat jauh and enjoy holiday trip kali ini. next will be to Penang. T__T Again!

hari Ahad saya keluar ber'sosial' with my 2 sisters pergi tengok muvie. saya termissed coz Niang Rapik released on last Thursday. so, tak nak ketinggalan..pergi juga hari ini without si gemok tu!hehehe...

He very,very, very bizi bee..!super duper punyer bizi! nyampah! terkapai-kapai keseorangan saya melayan jiwa saya yang bergelora. cewah! but I know him lah, he never forget me!kan kan kan?? T__T boleh lah ganti masa yang tidak dapat di habiskan bersama dengan purse ker, banana split ker, and apa-apa ker.

ha!!sebut pasal purse. hari tu purse dah koyak so memang dah beli baru try cari kt GUESS. and tiada yang baru. try cari kat Paris Hilton (PH). and I tak pernah ada beg/purse PH pun. sekali beli macam baju tidur PH lah..and agak besar. tak sesuai..tak sesuai..tak sesuai..bha ha ha.

so, misi pencarian purse bermula starting on 1st Macrh 2010. T__T

saya tengok Niang Rapik di TGV, Bukit Raja. penuh gila. masa beli around 11.50am tak ramai pun and muvie start dalam pukul 1.10pm. kelam kabut gila. keluar rumah dalam 12.45pm and sampai TGV around 1.05pm. sebaik...-lega

Niang Rapik story pasal ada jejaka-jejaka gojes!cute! especially Shaheizy Sam. damn cute!!! cerita pasal hantu. scary ada, lawak pun ada. macam mana erk nak cerita sinopsis dia?? apa yang penting cerita dia layan and best! tak rugi tengok. 4 bintang yang bersinar saya bagi. (-_-)

nampak gaya saya kene tengok sekali lagi sebab si gemok tu tak tengok lagi. biarlah saya temankan dia tengok dari dia tengok seorang diri. lagi teruk kalo dia pergi dengan orang lain. bha ha ha..


p.s.: penat balik Kelantan tak habes lagi nieh..sob..sob...





0 comments: