Photo Family

teringin nak buat photo shoot outdoor. me and haizi.

kat tepi pantai ker...kad dalam studio ker...kat dalam hutan ker...tepi batu-batu air terjun ker..kat padang / taman ker..T__T

macam mana nieh. -_-'

last year dah verangans nak buat. tapi tak sempat and tak dapat. maybe lah outdoor guna photographer special. butt...if kat studio sesape je boleh amik gamba I and Haizi. tapi yang tu pun nak jugak. tehhee...

nak gantung banyak2 kat umah. before this da buat frame sekali dengan gamba. lawa. ececece..perasan pulak. ;p

sape ade 'kaki'?

from frame kasih



1 comments:

Baby Tiger said... [Reply to Comments]

kak nim ada kawan wat photography, sorang dok kat equine, sorang kat USJ. kalau nak, bitaw ek??