Terengganu



3rd day saya masih di Kelantan dan pagi-pagi gerak pergi ke Terengganu. dah sekali jalan...lenjan lah...T__T dalam perjalanan mil singgah beli Serunding. saya tak makan serunding tapi bila tengok dia buat serunding nak makan. and NOW, serunding tu ada atas meja. ha ha ha..nafsu sekali lagi.


di Terengganu saya pergi Pasar Payang. dah lain gila. last saya pergi macam tak lawa. sekarang dah lawa. tehehe...and bederet lah kedai baju batik. erm..nyesal beli kat Kelantan coz batik Terengganu lagi lawa and macam-macam ada.

Ingat nak beli untuk si gemok baju batik sebab tak pernah ada baju batik. tapi..gonjeng lah tengok Haizi pakai baju batik. macam orang gatal umur 40an. bha ha ha..betul ke sayang?

sempat juga lah beli baju batik sebab harga dia RM90 jer..orang tu pujuk-pujuk saya suruh beli. mcm mana??

MIL beli ikan bilis, saya beli juga..banyak! 2 jenis..simpan dalam freezer. bila lah nak habis erk??2011 kot..(-_-') di Terengganu tak banyak tempat pergi sebab my FIL memang dah tak larat gila. tapi serius penat sangat.


otw balik KL, weolls singgah Kemaman makan Satar and kepok lekor.

teka siapa baju putih??





nom..nom..nom...layanzzzzzz...



0 comments: