Under the Mountain


saya pergi Penang lagi. kali ini sebab hantar my Umi pergi USM. ada last class kat sana. refer to my entry pasal Penang yang lepas-lepas memang tak mungkin..never and ever untuk pergi ke Penang tanpa sebab. saja suka-suka tu memang tidak lah!

tak tahu kenapa. Penang saya kurang gemar pergi ke sana. the ppl, the place and etc. Penang terlalu 'bandar' pada saya. macam KL. pening and bizi.

sumtimes I rasa pergi China pulak. -_-

banyak masa dihabiskan di mall sahaja. pergi Queensbay Mall. window shopping, shopping, tengok muvie, makan and jalan-jalan.

sempat ok tengok muvie while waiting Umi finishing her class on 5pm.

and...

btw sempat shopping @ Forever 21. kenapa murah yer kat sana? I mean Penang. accessories memang best! murah and cantik!

serius nothing to do lah kat sana. so, pergi tengok muvie, Under The Mountain.


sinopsis dia cerita pasal twins, larva and alien. bha ha ha.

ok tak? hehehe...muvie ini macam cerita
Percy Jackson : The Ligthning Thief, Narnia, Knowing. its about power. and selamat kan bumi. semua akan ok. hehehe..3.5 star for Under The Mountain.




1 comments:

mamamarissa said... [Reply to Comments]

f21 mmg best kan dear...my wardrobe's favourite dari dulu selepas DP :)