V3 : Samseng Jalanan

V3 ada Farid Kamil. bha ha ha

malam semalam seperti biasa pergi ke GSC, Alamanda tengok muvie. this time weolls tengok V3 : Samseng Jalanan. our 8.15pm gara-gara beli burger kt p9. mahal hokey. tak sangka harga burge ramly 2 ketul (ayam- 1, daging- 1 = spesel punya) RM 7.0o baik makan nasi. huh!


ok. takda kene mengena burger and V3.

so, exsited lah kan nak tengok filem ni. ada Farid Kamil. ada Aqasha (suka dia act. dlm Mertua vs Menantu) alahai- macho habis!

sinopsis cerita adalah Raja Lawak lagi best!hahahaha

macam mana nak cakap erh?? cerita dia berat tapi tiada motif and kosong.

Rudy and Black dari Kedah (d olls ni mat rempit lah kan) lari dari polis and sampai KL tetibe nk race. lepastu biasalah mesti ada yang tak puas hati (Aqasha lah tu). so, Rudy kalah. tapi Aqasha ni jahat tau..dia still nak race dengan Rudy even Rudy tak nak or maybe lah sebab Rudy tu masa 1st sampai KL dia race guna duit Aqasha. so, dia nak race juga. yang I tak paham tu apsal Aqasha tu nk race sangat??dia tak cakap pun sebab apa. so, kalo Rudy tak nak race nyawa Lisa (Intan Ladyana) dalam bahaya. lepas tu bla bla..lagi mengarut2 and blur and pening.

that's my opinian.
lain orang lain pulak sinopsisnya. once I keluar dari cinema. ada sorang brother ni cakap " mcm tu je ker?? 1 bintang jerla.."

so??

sokonglah filem tempatan.

p.s: ramai kata Alice tak best. ada I kisah. I nk tengok Johnny Depp!



3 comments:

h a i z i said... [Reply to Comments]

tue laa.. b pun dengar brother tue kata 1** jer...

xbesh laa!!! lagi besh adnan sempit..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

well.....shaheizy sam ado..haruslah best...

b org tgh tunggu kak mel wt entry jer psl shaheizy sam..hahhahaha

farahfatihah said... [Reply to Comments]

sib baik xg tgk huhuhu jimat duet hohoho alice ok la..best la alm fantasi dia tu...simple tp sbb ada depp, jd best la haha