you've plan to make a plan?

I think I’m ready to have a trip with my frens again. Every year! If bukan dengan member sekolah, member study dulu or dengan ofizmate.

Last year me and my sista pergi Langkawi dengan kawan study dulu. Even masing-masing bila sampai sana buat hal sendiri. I’m happy coz I’ve a frens yang nak chills dengan saya lagi. Time study tak boleh buat macam tu coz weolls tak cukup duit and blur nak pergi mana. -_-‘

This year pun buat juga. Butt....T__T,

Diam macam tu jer. Banyak gila benda yang menghalang. Bila dah tolak-tolak semua tinggal haku n si gemok tu jer yang pergi. Frust gila! Memang lah kita tak boleh nak paksa tapi ia mcm impian yang berkecai-kecai tahu tak? Macam kene siat-siat pun ada!

Everyday okey we chit chat about our holiday. And now....

I feel guilty juga. Rm 500++ burn like this! (ketip jari) bha ha ha. This is entry sedih tapi still nak gelak kan Shinnaz? Saya yang uruskan flite, hotel, driver and tiba-tiba tak pergi. When I asked them..she said, “dunno I pergi or tak? Nanti I confirm balik dengan you”what??????? Bengang juga tau!

Entah-entah haku pun tak pergi juga. Sibuk je nak sedih-sedih aper hal? Tapi....

I wish I can go...

Semoga dipermudahkan segala-galanya. AMIN.

p.s: kalau pergi dengan si gemok tuh ai nak soping kecoh lah!tsk..tsk..



4 comments:

al jana cun said... [Reply to Comments]

yung nak g bln 4, ikt la sekali...
ada la gang ko nti...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

bape hb dia pegi??

farahfatihah said... [Reply to Comments]

wahhh mau g cuti lagi?? bestnya!!! shinnaz, ada tag sila amik huhuhu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : ala..kak..kite cuti pun g dlm mesia..akak g oversea...lagi best!