At This Moment

i love this song too. At This Moment by Billy Vera.

Michael Buble nyanyi pun ok. T__T



gambar hiasan



3 comments:

Emacupcake said... [Reply to Comments]

Puan shinnaz, aritu g bandung amik pakej kat ner???berapa harga ea??...terjeles tengok puan shinnaz ke bandung...hehehe...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Emacupcake : ema...hari tu kita p Bandung kite pergi sendiri jer..takde agent. cuma transport sahaja kita ambil agent coz tak tahu nak contact. if nak pergi and nak stay kat sana bgtahu jer..nanti kite emel die punyer ctc details.TQ :p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Emacupcake : ema...hari tu kita p Bandung kite pergi sendiri jer..takde agent. cuma transport sahaja kita ambil agent coz tak tahu nak contact. if nak pergi and nak stay kat sana bgtahu jer..nanti kite emel die punyer ctc details.TQ :p