Bandung Day 3 Part II

hari-hari terakhir di Bandung adalah sangat tidak seronok. nak shopping sangat pun tak boleh coz duit dah makin susut. sob..sob..sob.. peringatan untuk sesiapa yang nak ke Bandung. bawalah duit yang banyak and secukupnya. haha. if tak cukup boleh lah guna card credit. balik dari Bandung boleh bayar balik kan? menyesal kalau kita da minat tapi tak beli. bukan selalu pergi. T__T

petang hari ke-3 saya balik awal coz Naza kan tak sihat. lagipun tak tahu dah nak pergi mana. and time tu me PMS, perut cramp. so, memang tak selesa nak ke sana kesini. dalam pukul 7.30 weolls pergi dinner. for last time at Bandung I nak pergi makan puas-puas. i want seafood!

me pernah terbaca satu belog tu dia story pasal holiday dia ke Bandung, dia makan seafood. nampak menyelerakan. nom..nom..nom..weolls pergi sana, HDL 293 Jalan Cilaki.ramai gila orang.


serius sedap gila! murah and best. weoll makan dalam Rm100. oklah kan. portion semua besar-besar macam 7,8 orang makan.

air teh. yang ini grates saja



Ikan apa entah. kat sana macam tak jumpa pula Siakap or apa. semua nya macam pelik-pelik. paling pelik ada ke Talapia masak soup? sedap ker?

kangkung cumi. banyak gila sayur dia and cumi dia besar-besar and banyak memang puas hati compare to Malaysia. serba serbi kecik and sikit.


kepiting lada hitam. ketam dia gila best. isi dia padat and banyak. tang kaki pun rasa macam makan isi kat badan dia. sedap!sedap!

kerang sos tiram. yang ini super duper sedap! tak mo cakap dah. nanti terliur. haha. air weolls just order jus je. kat Bandung ni banyak jus. nyaman jer. sedap and pekat.



otw balik. jalan lengang.

ada Giant juga. tapi tak masuk.

balik terus kemas beg. nak balik dah esok. flite pukul 5pm..masih sempat berjalan sana-sini. maybe akan pergi......


4 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

shin,kuahnye cam same je sumer..hehe

shinnaz said... [Reply to Comments]

roxy : a ah kan..tapi rasanya lain. sedap!

farahfatihah said... [Reply to Comments]

terliur tgk kerang tuuu!!!!

shinnaz said... [Reply to Comments]

farahfatihah : sodap!