bye! nak balik kampung



short entry

hari ni nak balik kampung Melaka. almost 1 bulan lebih tak balik. nak makan asam pedas MIL saya buat. sedap gila! haha. lagi satu nak pergi pasar Pengkalan Balak nak beli ikan, udang, ketam fresh!

i love my shopping today. dapat Roxy bag and hat! weehuu! ada sale~ memandangkan tak pergi pun Perhentian. so, saya ubati jiwa yang lara dengan membuat persiapan awal. who knows end of Jun masih ada lagi. masa tu Perhentian cantik lagi kan?




14 comments:

h a i z i said... [Reply to Comments]

phewitt....damask rose.....

MRS. K said... [Reply to Comments]

akak nak pegi perhentian ujung taon.. celebrate taon baru kat sana.. air asia dah booked tapi hotel mesti mahal giler time tu kan? adooiii

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

haizi : sapa beli damask rose? ai da minta pendapat 3 serangkai kata. kasut tu comel and kaki ai tak comel malah hitam so, tak mahu lah!

MRS. K : hujung tahun? bukan sana hujan ke kak? tapi kalo sept ke atas dia dah murah. kat sana banyak sekali pakej. Apr- Aug mahal gila! consider peak season. sedih tau tak dpt pergi. -_-,

honeymoon ker?

MRS. K said... [Reply to Comments]

shin ~ takpe, kalau ujan tak payah la pegi pulau... soping pasar payang je la... hahahaha.. okey tak? honeymoon? ok jugak tu hadif dah 2 taon.. mihahahaha

MRS. K said... [Reply to Comments]

coz akak dapat tiket air asia murah tu.. pegi RM3 balik RM0.. 3 orang RM89 kot... hehehe... kalau tak jadi, takde la ralat sangat

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

MRS K : hamboi kak K..nak bagi Hadif adik lagi ya?? hehe..suka! suka! hehe..boleh pergi lah..just main tepi pantai jerlah..takkan nak bawak hadif snorkel kan? suasana tuh yang penting...tengok gamba dia macam..alahai..bestnya...!!

tiket flit tu murahnya...pasar payang shopping baju batik!hehe

MRS. K said... [Reply to Comments]

shin, redang jom! tengok gambo sepupu lam FB, aduhhh... jatuh hati kali pertama seh..

MRS. K said... [Reply to Comments]

naik berjaya air! kalau keje under DCA, leh dapat harga murah tau naik berjaya air.. tapi kena buat surat la kat pengurus subang kot mintak harga murah.. lebih kurang camtu la..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

antara dua kak. haha..mana satu nak pergi nie?

erk..tumpang sekali nk dpt rege murah boley???

MRS. K said... [Reply to Comments]

boleh...boleh... pi ramai2 lagi best senang nak buat surat tulis nama sekali... hahaha..

pegi 2-2 pon takpa... hahaha...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

jom..jom..jom...Kak K lead lah..haha...best kan..:p

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

nak join nak join! wakakaka..

p/s : wah shin soping brand i (roxy) td ye..hehe..hat tu bole pakai tepi pantai nanti..cantik kasut tu..hihi

MRS. K said... [Reply to Comments]

banyak betui aku komen kat shinnaz ni,... mihahaha... kasi up visitor blog shin...hehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : ala..tengah sale yang oii..kalo tak satu jelah aku beli..yeah..topi tu nk bwk g pantai..gila poyo lah aku nk bertopi2 bagai..MHMK cakap..topi tu orang buat g kebun jer..siot jer tau..

MRS K : hahah..entah Kak K.. chatting ado..berbalas comment kat sini pulak. nak jadi mcm Kak K. nuffnang banyak and nk soping...:p