Date Night

2 hari da Haizi demam. sob..sob..sob..tak sukalah dia demam. my worlds like getting down and rasa macam gelap masa depan. -_-, weolls baru balik holiday sepatutnya lagi mantap and fresh. ni demam terus. pity him. so, me takda kawan nak borak. bila borak jer mesti dia macam penat and malas nak layan. so, me cakap sorang-sorang. tsk..tsk..tsk..-_-,

alhamdulilah, semalam dah kebah. dapat mc 1 hari and kene pergi kerja. pity him again.

so, saya nak enjoykan diri nak pergi tengok muvie if dia dah ok. and he said "ok!"


saya tengok Date Night. gila funny and haha. serius boleh layan lah. sebab actor dia lawak memang macam bodoh-bodoh. Steve Carell berlakon muvie Get Smart. gila funny.

its story pasal husband and wife yang nak feel romantic so, diorang pergi makan di satu restaurant which is famous restaurant sampai nak kene booked sebulan sebelum. wth? cari kedai lain jerlah kan. but its ok. it was a muvie. haha.

so, restaurant tu fully booked and d'olls amik seat 'orang lain'. orang lain mean orang yang jahat. so, ada orang nak buru orang jahat tu kan. and orang yang memburu tu ingat couple tu orang jahat padahal couple tu tak tahu apa-apa pun. so mcm² insiden happen. try tengok. mesti uolls gelak. hehe. muvie ringan. 3.5 star.

this week can't wait for When In Rome.



0 comments: