Happy Secretaries Week



jadi PA pun tak tahu bila exactly date secretaries week ni. tapi dah kata secretaries week agaknya tiada exactly date lah kot kan. memang sepanjang minggu itu adalah hari-hari khas untuk PA. macam itu? nvm.

so far, memang tak pernah diraikan oleh bos sendiri. tak kisah lah celebrate or apa. sebab kita pun tahu kot bos tak sayang kan. haha. so, bawa diri saja. no need symptahy orang lain. boleh gitu? haha.

tapi ada juga orang prihatin kat saya. haha. as well known, mestilah Haizi.

I received parcel from him. terkejut juga lah. jarang gila dapat parcel and saya dapat ini. cute gila box dia.



i knoe kenapa dia bagi pen! masa weolls pergi Bandung hari tu kan, kena isi form apa entah dalam flite and weolls kena pinjam orang coz sorang pun tak ada pen. Haizi kata " PA pun takkan tak ada pen! " siot jer. awak tu?? bwek!

so, rasanya sebab itu dia hadiah kat saya kot. haha. neway thanks sayang.

tak boleh blah pen colour pink tau. haha. sayang nak guna!

and this one from Sheaffer. Limited Editon for Secretaries Week.



7 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

bestnye siap ade name u tu...sape nak bg i??

Baby Tiger said... [Reply to Comments]

nomei nomei!!

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

ahkak pun PA, pun takde pen..bole abang gebu hadiahkan??

muahhahahha

jana cun said... [Reply to Comments]

cntek r mkck.... nak jg... tulis kt ctu... " selamat hari kerani..." to jana cun!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : ko nak ke? nanti aku ukir sendiri..tapi lambat lah..haha

Baby_Tiger : ewwww..pink? erm...:p

Miss Geli : ahkah PA cun!hehe..

Jana : nanti aku anto kat ko..ready tau!

h a i z i said... [Reply to Comments]

cik geli: nak ker?tunggu parcel eh... bagi alamat..

misS myRa said... [Reply to Comments]

eiii...akak..santek nye..pinky dinky dooOO