i am handbag addicted!

sempena Selangor every saturday memang tiada plastic bag. so, shopping bawa Baggu bag! easy kan?


comel ok.

masa saya terima parcel..one of my officer ask me. "tak susah ker nak masuk barang. kecik je beg tuh..better bawa troley. senang! masuk semua dlm troley..anak. barang. handbag."

ha ah kan?

no!no!no!

kalau ada anak ok lah. masuk dalam troley. kalau barang banyak pun ok guna troley. I mean Baggu bag ni sesuai if nak beli barang lite-lite lah. setakat 7,8 barang. sedangkan nak beli barang kurang dari 10 pun ada kaunter sendiri. so?? jangan pandang enteng Baggu bag nie hokey!

Putrajaya kan every Tues ada pasar tani. so...selalu tumpang kat troley ummiaqeef. so, bila beli troley sendiri pun tak pernah pakai.


selain tuh Baggu bag ni pun boleh buat bag untuk isi barang kids pergi taska/tadika. so...anyone yang nak tengok just klik Baggu Bag





0 comments: