mengidam -_-'



i can't stop thinking about food. omg! badan sudah lah naik and makan. makan. makan. a bit worry but..I can't stop -_-'

paling susah bila saya tengok belog orang lain ada makanan and saya rasa "sedapnya..balik nak buatlah..." tapi saya tak buat pun. susah sangat saya ajak Haizi lah pergi makan tempat yang blogger lain makan. terliur punya pasal. ok tak? nasib baik, saya dapatlah makan. if tak? ba bye T__T

lagi satu, boleh tak cakap kat owner belog jangan post entry makanan? sukahati. belog dia suka dia lah kan. so, I decide tak nak tengok belog dia lagi. okey?

no..no..no lah... I luv to read her belog. macam mana ni?

my frens kata I tak pregnant pun ngidam bukan-bukan..haha. saya suka sweet corn in cup @Genting Highlands. sweet~ saya suka juga roti bakar @Kopi 434,Muar. meatball? suka juga.

so, kalau ada rezeki saya pregnant macam mana tahap ke 'idaman' saya? takutnya. kesian Haizi. tapi saya suka. -_-

tulis dengan kasih sayang dari,



5 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

ceh..kate badan ko xmau makan..hahaha..ne ko yg nk makan ke badan ko?muahahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

badan mana boleh makan..ngehngehngeh...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

makan lah selagi boleh makan..miahahahaha...

lien said... [Reply to Comments]

betul2..makan la selagi bole makan..
nyumm..nyumm..:)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : yeahhh...nak makan..tapi mcm tak lalu...sob..sob..sob...

lien : yeahh...i dun care if i fat..hahaha..statement tak hengat tau!