maaf dong!

selamat malam ya! gueh amat kepenatttaann bangat. baru aja pulang dari Bandung. -_-

I think automatic tukar lah bila balik Malaysia. serius! di Bandung elok aja speaking Indonesia. haha. -_- tak pernah terpikir pun yang saya tanpa segan silu speaking Indonesia. cakap bahasa melayu mcm biasa sudah kan? every word kat iklan mesti saya nak baca macam orang cakap Indonesia.

I think Bandung is one of the happening shopping area lah. memang shopping sahaja. T__T dengan Pasar Baru, Jalan Cihampelas nya, FO-FO, mall and I memang suka-suka and teruja masuk Jonas Brother Photo. unik gila! terkilan sikit jer kat Jonas Photo. -_-,

saya suka juga makanan kat sana. paling best seafood! nom..nom..nom...ada Pisang Keju, Ice Cream Durian, Jus and bla..bla..bla..banyak sangat!


and Tangkuban Parahu is a very nice place to see! takut pun ada. haha. takut jatuh dalam kawah tu ada and takut tak balik jumpa family pun ada..sob..sob..sob...and takut dengan orang yang berniaga. kesian pun ada.

tapi.............!

yang paling best! cewek Bandung ganteng bangat! cunnn lah dari orang Malaysia. bha ha ha.. (ko perhal Shinnaz???) and,

now, nak tido. baru sampai Putrajaya dalam 9.30mlm tadi. so..sleepy tapi tak penat. nyty nite Haizi :)




0 comments: