Meatball Sedap

fine! selera telah sampai kemucak! tapi tak habis. ketamakan melanda. haha.

saya pergi The Curve nak cari Damask Rose. finally SA kata, kasut tu tak keluar lagi di pasaran. hanya iklan sahaja. ceh!bagi harapan betul. pergi sana bukan nak beli tapi nak survey harga. haha. kalau ok and reasonable nak minta hadiah annivesary. -_-

apa pun 'brunch' di IKEA. malas nak buat breakfast di rumah, lepak-lepak and sampai tengahari. so, terus makan meatballs sedap.

nom!nom!nom!
banyak gila order. 2 orang jer makan. nafsu makan lebih dari nafsu lain. ambil portion semua untuk 3,5 orang makan.layankan...
sayang nampak macam tidur sambil makan meatball

p.s: nak makan lagi!






7 comments:

jana cun1 said... [Reply to Comments]

cm sedap jea nas??

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

giler muka stim makan meatball kan??

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

jana tak cun : haha. mmg sedap! kita pergi nak..pastu wt muvie marathon. haha..okey?

Miss Geli : haha. teruja ai tengok gamba tuh. haha

nUR_rOsALiNdA said... [Reply to Comments]

walaupon baru lepas lunch..jd lapar balik tgk pic itu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Nur_Rosalinda : hehe..sedap kan..me too..nak lagi..hehe

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

feeling lebey ye en haizi.. ;P

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : haizi so over!