Phuket

pergh..title entry macam pergi Phuket nampak. haha.

no lah..tika ini saya tengah makan buah betik penuh kasih sayang. nom.nom.nom.

hari ini adalah hari rezeki saya. saya dapat hadiah comel from my ofizmate, Cik Kaslinda. dia baru balik Phuket. thanks and thanks darla. T__T


omg! dia cerita kat saya holiday trip dia ke Phuket macam best jer..saya dapat rasakan best gila. nak pergi..nak pergi...maybe 3rd annivesary kot. bha ha ha..2nd pun tak lepas nak pergi over the sea konon. blah la Shinnaz.

sebut pasal holiday ni kan. ade orang tanya saya. saya kerap berjalan and holiday. banyak gila duit saya. dalam sebulan mesti saya pergi holiday.

tak lah. saya nak pergi holiday saya kena kumpul duit..pinjam
Haizi. thats why saya suka plan awal-awal. lagipun sementara tiada baby berjalan lah. kalau ada baby pun nak jalan juga. haha.

sekian, terima kasih.




menulis sambil makan betik penuh kasih sayang,


3 comments:

Hana Picca said... [Reply to Comments]

betul tu..
sementara lom ada baby, pi la enjoy berdua dulu..bkn pe, kenali hati lebih mendalam..hehe

tp sok dah ada baby pon, leh juga bawa baby cuma perlukan sedikit komitmen masa dan tenaga :)

happy holiday!

jana cun said... [Reply to Comments]

mmg best!! sila g...brg mura gile oke!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Hana : kak hana..tq..tapi tak pergi pun..baru planning..hehe...

Jana : aku tau lah ko da pegi..nanti ko story mory kat ai yer..:p