Pink Sequin Ballet Flats GUESS

perasaan apa bila suka Damask Rose and berjalan-jalan ke kedai sebelah dan nampak kasut yang lagi comel. sigh~

semalam survey Damask Rose di Alamanda. frust gila! SA tak jawab soalan dan sombong. try to be nice with ur customer ok even saya tak beli pun. haha. who knows? dalam sibuk bertanya saya terus beli kan? betul tak?

tapi tak jadi. sebab tak ada stock and its new sand SA kata francais sahaja ambil kasut Damask Rose. huh! wait! poster promosi keliling kedai apa hal?

kalau pergi Alamanda lalu plis tengok kasut pink tuh. gila sangat gelabah nampak kasut tuh. comel je duduk atas box!

awesome!


p.s: Haizi kata tak banyak baju boleh match!



5 comments:

mamamarissa said... [Reply to Comments]

k.jue ada satu ballet flat GUESS...x de sequin tp penuh huruf G kat kasut tue...dan yg penting colour Pink...tak kisah la senang nak match ker tak...once dah suka, beli jer :D

p/s : hubby k.jue kata G tue mewakili GILA...sabar jer la :D

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

xde colour lain ke? dah lawa dah tu..maknenye ko kene pastikan baju2 ko sumer colour pink..hahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mamamarissa : kita tahu kak jue memang suka GUESS. hehehe. tu lah kalo da suka mmg nak yang itu. tak kisah da sesuai ke tak. hehe..tapi ade due pilihan clark and GUESS tuh. mana lawa?? hehehe

p.s: boleh jadi jugak. GILA tengok GUESS. hehe

ummiaqeef : tak tahu pulak. sebab yang itu aku nampak. ko lalu pun ko da nampak. tulah pasni kene baju pink/ putih jer..hehe

mamamarissa said... [Reply to Comments]

kalo k.jue pilih yg paling selesa dipakai...guess mmg la cantik tapi clark tue mmg la tersangat sedap dipakai :D

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mamamarissa : i got what u mean :) Thaks!!!! XOXO marissa