sayangilah anak anda



omg! penat gila hari ini. pagi ahad kena banguna awal. -_-' bukankah hari ahad adalah hari bermalas-malasan? sangat tak patut oleh Umi dengan mengejutkan I pagi-pagi. haha.

hari ini ada sports kids for Takis Warriqissalam. me as an ad-hoc tolong sikit-sikit sahaja. haha. panas woi! hitam Desa Waterpark tak habis dah dapat hitam baru. 2010 adalah hari menghitamkan diri. sedih. nak pergi kedai beli pemutih muka.

dah la degil diorang ni. serius tak sanggup nak jaga. me ambil bahagian paling mudah and meng enterframe kan diri. haha. part ambil hadiah lah. bagi-bagi hadiah jer. haha. gila senag kan?

saya pernah cuba tolong my mum untuk jaga student dia. menangis di buat nya. nowadays, kanak-kanak gila advance. dulu kalau cikgu suruh nyanyi lagu kanak-kanak mesti suka kan? sekarang??? nak lagu Spider lah. Bunckface lah, Hujan lah. diorang ni betul-betul teraniaya ni and mangsa keadaan! haha.
one thing yang saya tak boleh lupa is padang basah and nber'lecak'. boleh diorang 'basuh kasut' diorang dengan lecak. owhhh...pening-pening.....-_-'

kita ajar itu, dia buat lain. pening tau! uncontrol lah kalau saya jaga.

tapi....

diorang maintain sweet and comel!


dan paling comel saya jumpa di padang adalah....

nie ha! gila comel orang letak tepi padang!haha.


menulis dengan kasih sayang,


0 comments: