sedih berbaur gembira



I've one bad news and one good news.

mana nak mula dulu ya? nanges dulu. -_-,

saya dapat call dari MAS. dia kata pembelian tiket penerbangan tidak dapat diproses sebab tidak menerima bayaran dari saya. bengang tahu tak? bila saya kata its okey..I beli tiket yang lain dengan harap low fare ada lagi.

bila check balik. dah habis and jadi mahal. tiada low fare lagi. sedih. bengang tahu tak.

lepas itu resort tak dapat. fully booked. orang kata pergi terus saja. tak berani lah nak tanggung risiko sebab 1st time pergi Perhentian. tak pasal pasal tidur kat pantai. -_-,

I tukar tarikh pun tak dapat. fully booked. apa nih? semua orang memang pergi sana ker? sedih lah. ada satu resort tu saya call dia kata memang full dari bulan Mei sampai Jun. -_-,

Haizi ajak pergi Pangkor. alah! tsk..tsk..tsk..serius kecewa gila..

and good news dia adalah Haizi pujuk lagi dengan ini. haku tak reti main game tau tapi MP3 boleh ganti dengan PSP kan?? thanks sayang.




menulis dengan air mata,


6 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

wah..gadget baru lg??? bestnye.. ;P

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

best tapi tak tahu guna lah...sedih tau!

Anonymous said... [Reply to Comments]

jgn duit byr tiket x dpt tu eilang sudahhhh.. huhuhu..

mama_auni said... [Reply to Comments]

heheheh..same cam haku punyer...best2...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Anonymous : erm...tak hilang...dapat balik wtihin 2 weeks. -_-,

mama_auni : yeahh! let's make up itu benda!hehe.bedazlle!

mama_auni said... [Reply to Comments]

wah bedazzle..bestnyer..kat mane nk uat..