When In Rome



malam tadi saya tengok When In Rome @Alamanda. draft for entry ini saya buat malam tadi. review fasal When In Rome sambil tengok Legally Blonde. go Elle Woods! hehe.

so far cerita dia ok lah. cerita ringan, biasa and romantic comedy. saya rasa handsome nya Josh Duhamel. When In Rome story Beth yang mencari cinta. tetapi dia tidak percaya magik. di Rome, orang membuat hajat dengan membaling duit syiling dalam kolam. tak ingat lah nama kolam dia.

1 day, Beth kutip balik duit syiling sebab dia tak percaya dengan duit syiling tuh..and owner syiling yang dia kutip itu fall in love dengan dia. so banyak aksi menarik antara Beth and owner-owner syiling termasuk lah boyfriend Fergie. awww.. handsome gila! macam tak sesuai jer dengan Fergie. haha.

and....

Kristen Bell sangat comel! like her eyes.




7 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

biler aku nk nengok wayang neh..tolong jaga auni..plzzz..hehee

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : ngeh..ngeh..kene tgk my diari dulu. bizi ke tak..hahah

p.s: anto BS jerlah.da kata BS.

farahfatihah said... [Reply to Comments]

huhuh bagus2 dah wat review..so best x? dah tgk it's complicated??? best giler!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : kak!! orang nk tgk jugak cite tuh..MAMMA MIA!

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

Josh ni yang berlakon citer Vegas kan??

ai loikeeee

lepas ada baby tecit dah dah takleh tengok wayang dah...last tengok citer ape tu ari tah masa dekat dekat nak menyalin!

mama_auni said... [Reply to Comments]

ceh..asik bz jek...nyampes tau...

shinnaz said... [Reply to Comments]

Miss Geli : yeah!!! Transfomers pun ada. heheh

ai pun like juga. gila handsome tau!

takperlah..nanti baby da besau boleh pergi..hehe..tak pun meh tinggalkan kat uma ai..heheh :p

mama_auni : bweks!