ahlan wasahlan


wah..tetiba kan speaking arab. haha

hari ni penat gila. seperti dijanjikan teman Haizi pergi cari baju untuk dinner. lepas habis kenduri nikah my cousin saya pergi cari baju arab si gemok tu. ada ke size? haha.

penat gila. and I'm very...very..sory to my frens coz tak dapat nak datang kenduri nikah dia juga. habis kenduri my cousin pun dalam tengahari and terus pergi Sri Hartamas cari baju arab. kedai tutup, 1 May 2010.
happy labour day to semua orang. T__T

pergi ke Bangi Golf Resort, one of staff Haizi ada wedding untuk anak dia. OMG! gila lawa! brides adalah macam artis dan pelamin singgahsana sangat lawa! me likee~



lepas minum sikit-sikit terus pergi ke Kajang. cari baju arab lagi. tak jumpa and patah balik ke Bangi cari baju arab lagi. gila ke hulu ke hilir macam itu saja. -_-'

finally, saya jumpa satu butik pengantin, Sanggul di Bandar Baru Bangi. sederet Manjaku. barulah ada baju arab. orang tu kata baju tu baru sampai kakak dia beli di Jordan. satu kerja lah pulakkan nak pakaikan Haizi baju arab. padahal pakai jubah jer. haha.

but...he looks so comel lah! haha. enjoy ur dinner sayang -_-






2 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

ya habibi ya maulana, pak sheikh..huhuhu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ya habibi lah..:p