allergic


hari jumaat lepas kan...ada sale Body Shop. so, me, Roxy, Ieza and yang lain-lain pergi Alamanda. nak shopping...T__T

so, before shopping weolls makan di Pizza Hut. nom.nom.nom. me kalau pergi Pizza just order soup, chicken wings and.......hut platter. atau Supreme Pizza.

before this pernah kena alergic sebab makan Pizza. waktu tu dengan Haizi. dinner kat Pizza. after dinner cari barang di Carrefour and terus kena alergic. serta merta!

gatal gila weh...

ubat memang simpan dalam beg. tapi malang lah jumaat lepas. saya lenggang kangkung pergi Alamanda. nanti nak bawa balik paper bag kan. kenapa nak bawa bag pulak. teeheehe. so, ambil lah balasan nya. saya makan Pizza. soup, supreme pizzaa and chicken wings and ice lemon tea.

1/2 jam selepas itu..kena alergic. omg! gatal gila. memang spoil gila nak shopping.

see....


ni kat tangan. ada kat badan. ada kat kaki. ada kat peha. ada kat jari. balik ke ofi terus makan ubat and tak reda pun. minta Haizi picked me up hantar ke klinik. doc kasi ubat. baru reda. and so...sleepy. nasib baik bos tak ada.

lately kerap kena alergic. I dont know saya alergic apa. i think mushroom lah. makan burger mushroom pun alergic gila-gila. that was paling teruk saya pernah kena. pengsan bagai. and ssak nafas! fuuuhhh....

now, Im ok and ready to shopping again! yeay!




4 comments:

Gluck Yusof said... [Reply to Comments]

get well soon kay

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Gluck Yusof : thanks awak....:)

salam perkenalan...:)

mamamarissa said... [Reply to Comments]

never allergic dgn shopping :P

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mamamarissa : betul..betul..betul...gagahkan juga. walaupuuunnn...gatal-gatal-gatal. hehe