Allergy Tested. 100% Fragrance Free


ok. setiap kali entry mesti nak ada word allergy. apa masalah kau? saja nak bagi tahu saya ada allergic.

dulu kalau isi form mesti ada tulis " Allergic : Yes No "

tick No. sebab tak ada allergic time tu. sekarang kena tick Yes. hehe.

bosan gila cerita allergic.

cerita lain lah. hari Sabtu kan pergi tengok wayang kat Sunway Pyramid. Bounty Hunter. lepas tengok muvie weolls pergi jalan-jalan. pergi Body Shop. sedih tau orang tag gambar Body Shop yang ramai dan best sambil bawa paper bag. tapi tak pergi.

serius I tak pernah missed kalau ada sale kat Body Shop. suka sebab dia murah dari harga asal. selalu beli body shower jer lah. tak beli apa pun. last year punya sale me beli body shower stock setahun. haha. tak sampai setahun pun dah habis. sebab mandi 5,6 kali sehari.


ramai gila orang. sempat ambil ini jer.


before ni dah beli dah untuk 6 bulan. yang ini untuk 6 bulan akan datang. haha. suka bau-bau dia. rugilah kuaters tak ada bathtub! haha.

lepas tu pergi carik pencuci muka. ada sale juga from Parkson.


and me dapat beg yang comel lagi suci bersih! 1st time ever dapat dari Clinique. gila kedekut. kalau shopping kat Jusco 1k over pun belum tentu dapat paper bag. sayang Parkson. haha

dah habis dah cerita allergic. bye

motif entry pasal mandi pun nak cerita!
kecoh.




6 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

oh.. lepas ni badan berbau harum dan bebas jerawat la puan shin!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

tak jugak lah...eee...! kalau dah petang mesti bau. hehe. pastu jerawat tu everywhere and anytime.

h a i z i said... [Reply to Comments]

kistina lagi best!!! maskulin bau dia... huhauuhaua

farahfatihah said... [Reply to Comments]

wahhh pesal daku tidak tahu ni..cepat2 g cari kat alamnda!!!

mamamarissa said... [Reply to Comments]

amboi!!! stok setahun tue...lariiii!!!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

tetibe aku bole beli lotion resberry ngan sabun buku strawberry tu,ntah ape2..hoho..alasan nak g alamanda kat laki aku kononnye,terpaksa beli something supaya dia x bising..kahkahkah..