Benci Bilang Cinta


esok my 2nd annivesary. tak tahu lah nak cakap apa dengan dia. nak bagi hadiah pun dah bagi. bila pergi makan-makan mesti macam malu-malu. awwww...

tak suka. tak suka. tak suka.

sebenarnya saya bengang gila dengan dia. bila kenang balik memang bengang! marah! menyampah! and terus nak nangis! saya tak puas hati dengan dia. serius tak puas hatiiiiii!!!!!

1) dia suka tengok tv masa saya masak kat dapur.

2) dia suka main game bila saya hidangkan makanan. tak suka. tak suka. tak suka. tolong lah kan?? tak payah orang cakap dah buat. cuba hidang pinggan. ambil nasi ke, buat air ker.

"sayang orang bengang tahu tak!!!!!!!...."

3) dulu janji orang basuh baju b, b sidai baju. b angkat baju, b lipat kain. orang tinggal masuk kat dalam almari jer. tapi b tak buat pun? b biarkan jer kat dalam bilik no. 2. atau b kata "hantar dobi..."

4) kalau orang nak shopping b mesti nak ikut sebab b nak tengok orang beli apa kan?? lepas tu b nak complaint and compare barang tu berguna untuk orang ke tak. tapi orang tak suka. tak suka. tak suka.

5) baru-baru ni. masa kita makan kat kedai Cherating. orang kan suka ikan siakap sweet n sour kenapa b tak order ikan tu besar. kenapa b order ikan kecik. walhal b tahu kan orang suka ikan tuh!!!

6) orang suruh b beli kacang goreng 1 sahaja kenapa b beli 2. kenapa? kenapa? kenapa?

banyak orang tak puas hati dengan b. tapiiii...............................

kenapa umi kata orang suka buli b??



*



*



*



*



*



*



*



yes! I am. memang saya suka buli dia. happy 2nd annivesary Sayang.



sayang gila kat awak!


6 comments:

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

hahahhaha pembuli!

mama_auni said... [Reply to Comments]

tolong..shinaz si pembuli..hahahah..hepy anniversary to u n haizi..semoga korang selalu loving n dapat baby..insyaallah...shin, ko ne manje tau..heheeh..sebb baik haizi sayang giler jugak kat nko..eheheh

mamamarissa said... [Reply to Comments]

dear, dalam cinta nie tak kisah la siapa pembuli & siapa yg dibuli...yg penting langkah kita seiring & hati masih sejiwa...happy 2nd anniversary to u & haizi...u both sgt comel ok...muahsss

h a i z i said... [Reply to Comments]

happy 2nd annivesary syg!!!!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

hepi ann to both of u..ko mmg suke buli seb baik haizi x kisah..kalau laki aku mmg nak cari nahas je la..haha..

lien said... [Reply to Comments]

happy aniversary shinnazzz..
tak baik tau buli haizi..heheh..
btw..congrattsssss..:)