Bounty Hunter



wahh...weekend ni penuh dengan aktiviti yang paling tak berfaedah! haha.

umi and ayah balik kampung. kita orang jadi bujang senang. semua kat luar. nak harapkan kakak long masak. baik kita cari jalan yang paling mudah. makan luar and suapkan dengan tiket wayang. haha.

sabtu hari itu, kononlah nak beli Body Shop. balas balik sebab Jumaat allergic and tak dapat shopping.

so, saya, Haizi and adik saya, Teacher Fynaz pergi ke Sunway Pyramid. konon nak pergi pagi nak dapat parking depan lif. malang tak berbau weolls bangun lambat and breakfast pukul 12.30pm..1/2 jam lagi nak lunch!


after breakfast yang lunch tu sampai-sampai beli tiket wayang, Bounty Hunter.

awwwww.....Gerard Butler! me tengok wayang pukul 2.3opm. beli pop corn bagai, air, Kit Kat and terus masuk wayang.

haizi : " our muvie 2.30pm.."
me : " ha...jom lah...."
haizi : " sekarang baru 1.30pm..."


Teacher Fynaz senyap.

omg! gila apa jam ni. baru 1.30pm lah! haha. eksited ok nak tengok Gerard Butler walhal malu. haha. kena ganti jam lah! susahlah jam tak ada nombor. yang ada 12, 3, 6 dengan 9. hehe.

alasan. ceh!

kesimpulan tengok Bounty Hunter. best! tapi agak slow and payah lah saya nak paham. yang ini kejar itu, yang itu lari dari ini. herm...so far ok and 3.5 star. apa pun I like yang masa kat Cupid Cabin. damn! romantic gila!

pasal ex husband and ex wife. funny lah cerita nie. ex wife iz Jennifer Aniston and ex husband is Gerard Butler, Milo!





5 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

so best ke x?? hehe..next week ada citer king of persia..xsabo nak tgk!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : next week? this week lah kak farah...:)

phynaz said... [Reply to Comments]

jgn semangat sgt lah kn lain kali..jatuh standard..huhu :p

phynaz said... [Reply to Comments]

jgn semangat sgt lah kn lain kali..jatuh standard..huu :p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

phynaz : heh? kau pun sama semangat sangat sampai ikut aku beratur lepas tu nk kit kat bagai. apa cer?