buat-buat sibuk!




ok. esok my 2nd annivesary. disebabkan Haizi pergi outstation. me celeb with my 2 sister. ok tak? haha. nasiblah kau sayang. time annivesary kau pergi kerja. bye!

bulan ni agak busy. sangat! bukan busy kerja. busy time weekend. owhh! banyak gila aktiviti. memanglah seronok pergi jalan sana. jalan sini. hanya Tuhan yang tahu betapa penatnya badan. -_-,

nak feeling orang berduit lah. time penat pergi spa. -_-'

last weekend pergi Cherating. my cousin kahwin. so, weolls stay 3 hari 2 malam di Cherating. panas gila kat sana. ok. entry Cherating tak banyak sebab ke sana hantar orang kahwin bukan mood holiday. so, ala-ala jer.

saya kalau pergi Cherating mesti ada yang spoil tau. tak tahu kenapa. adeehhh..

this week memang buat-buat busy sebab pergi BTN. hehe. banyak benda nak kena pack. plus Haizi pun akan outstation so, banyak juga nak pack untuk dia. kalau tak dia memang tak kisah and dia akan kemas sendiri. baju pun baju entah apa-apa dia ambil. so, operasi iron akan bermula.

ha. nak bagitahu saya dah beli steam iron tuh. tapi kannnn...tak reti gunalah. saya rasa orang penyabar boleh guna benda tu. haha. so, operasi nak belajar guna steam iron akan bermula lepas habis semua aktiviti selesai. haha. simpan stor dulu. haha.

balik BTN akan bekerja seperti biasa. and next weekend akan pergi ke Selatan. balik kampung and attend wedding my cousin lagi. T__T

weekend seterusnya, Haizi pula yang lagi busy. erh..macam sambung-sambung pulak. hehe.

ok. nak pack list barang. bye.

and ingat malam ini nak pergi tengok Prince of Percia. bye.

lagi satu benci lah. time BTN tak dapat tengok Killers. Katherine Heigl and Ashton Kutcher!!! awwww...bye.


even saya busy saya buat rambut. weeehuu!


3 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

ko buat rambut beb?wowww, nk nengok...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

wah makcik ni..beli iron steam tu..bole antar baju iron umah ko..wakaka..

jana cun said... [Reply to Comments]

bpa kh hrga iron stem tue?? aku nk rembat stu gak...