Dunia IT Tanpa Sempadan


ok. saya tak paham and kenapa. mungkin sebab saya ambil sikap endah tak endah. so, saya just approve siapa yang nak kawan dengan saya.

sekarang ini timbul masalah lain pula. dulu...
Salih Pala. sekarang...? memang lah dunia IT ni luas gila! kali ini dengan Indonesia. adakah saya ni macam kaunter pertanyaan. omg!

tapi paling best! saya pernah chatting dengan Salih Pala. haha. I try to berkomunikasi lah dengan dia. tapi saya tak paham dia pun tak paham. in english pun dia tak tahu. tapi kan.... bila adik saya dah start berbahasa Turkish, terus Sali Pala tu paham. haha.

referring this picture mereka berbalas-balas comment. baca selanjutnya. :p



now, I know..dalam diam..kangah...mesti umi gembira kau dah ade boyfrens. haha :p





10 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

eh kau ni shin! suke suki mee ruski je.. main accept jer sape²..mihahaha...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

haha..kawan shin seantero dunia..senang la ko nti nak g mane² dah ade kawan..haha

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

shin.. ur sis mmg pandai spekin turkish kah???

al jana cun said... [Reply to Comments]

GILE KENTANG la dik... pndi speaking turkish tue.... hahahahaha....

phynaz89 said... [Reply to Comments]

shinnaz : Omg..shinnaz sudah gila!!
kuang ajak......

k.jana : terrer knkn??
google defined lar..haa :p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

MRS K : hehe..sian lah kak k. kang tak approve kang..kecik hati dia..T__T

ummiaqeef : non ado. tak paham apa yg diorang tanya. lagi-lagi salih pala. adoi!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sallyza : no lah..die pandai tulis bahasa melayu then pergi google translate. haha

al jana tak cun : well..tengok kakak lah..dah lah gojes! :p

phynaz : well..tahniah kangah! 1001ucapan tahniah utk kau dan safalihfih pafalafa. haha.

p.s: btw..bila nak langsung. TAHNIAH!

mama_auni said... [Reply to Comments]

wah ko ne memg sitakdirkan ade kawan ngan org luar..hahah..adik ko lg xtahan siap balas comment tuh...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : erm..dia sorang jer paham salih pala cakap apa..hahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : erm..dia sorang jer paham salih pala cakap apa..hahaha