Happy Wedding Day to My Cousin, Pijul & Yan



kan hari tu ada buat list bulan May and Jun yang busy gila dengan orang kahwin kan? click here.

serius. I berjaya pergi even sekejap-sekejap. especially belah perempuan. last week kenduri belah lelaki. omg! javanese memanglah kuat kerja kau! cewah! cakap kau macamlah bukan jawa. haha. I mean dia punya gotong royong. tak payah catering.

sumpah! gotong royong yang penuh semangat dan berjiwa padu. saya tolong sikit-sikit saja. haha. tak larat lah nak compare kerja orang jawa yang lain. haha. senang cerita malas. tolong lite-lite jer. haha.

cerita makanan pula memanglah tak boleh lawan. kaya makanan gila! dari makanan jawa-western bagai. my auntie memang suka masak and dia masak sedap gila. kombinasi colour pelamin and tempat makan pun memang lawa. pink hijau pucuk pisang. nak buat tema baju raya lah. Haizi kata "asik-asik pink..asik-asik pink...!" siapa suruh biarkan I yang cari. haha.

tak nak panjang-panjang lah. yang ini short entry.

happy wedding day to Pijul & Yan. -_-


pembuka gamba mestilah owner belog wif her auntie

tak paham kenapa cake ni mahal luar biasa.

pijul & yan


with my cousin

meja makan beradab serupa pelamin anganku musnah! super duper lawa!





2 comments:

h a i z i said... [Reply to Comments]

heaven with food!!!

Hana Picca said... [Reply to Comments]

kena ready duit untuk lawyer umah juga.. make sure jangan tertipu dgn caj yang tak masuk dek akal

*sudah terkena sekali*