masalah hari isnin


hari ini adalah hari yang messy gila. damn!

last week ada kenduri rumah cousin. tahu jerlah orang Jawa kenduri kan. penat. balik terus tido. so, barang semua dah pacx and balik rumah sendiri barang tu entah mana. masing-masing salahkan dia, dia salahkan orang.

pagi tadi nak siap-siap semua barang tak ada. -_-,

sepit tak ada, spray tak ada..semua hilang. pagi-pagi dah rasa bermasalah. pergi ofiz lagilah bermasalah. sebab jumaat hari itu mc coz I alergic. so, tak tahu apa yang jadi kat ofiz and tiba-tiba datang ofiz pagi ini dengan masalah lain. tiada spray rambut and sepit rambut. benci lah! double masalah betul.

ingatkan this week nak rest kat rumah. nak breakfast kat rumah tapi.....ada course pulak. nak pergi ke tak? rumah dah macam tongkang pecah. balik kerja kemas rumah sikit-sikit. hari ini kemas bilik no. 1, esok kemas bilik no. 2. tapi nak tunggu esok. bilik no. 1 dah kumbah balik. adehhh... -_-'



menulis dengan harapan yang baru,


6 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

shinnaz, pls hire maid hehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : omg! k.farah tak boley..tak boley...

1) tak cukup duit lah nk hire maid.
2) maid nak tido mana nanti.
3) another reason...tak ada anak lagi
4) kalo ade pun makin malas. mcm mana? haha :p

mama_auni said... [Reply to Comments]

heheheh..bese la tuh..aku pon last 2 weeks dah kemas umah now bersepah balik..hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : tu psl malas nk kemas lagi..haha :P

Hana Picca said... [Reply to Comments]

denda haizi ajak kemas together2 ..heheh..

mamamarissa said... [Reply to Comments]

biasalah tue..bila dah ada anak, selalu guna reason anak tak dpt nak kemas rumah...tapi bila anak tido, gedik ikut tido sama...hahaha!!!!