jeng..jeng..jeng...



good nite everyone.

balik rumah terus on lappy. nak cerita tentang kegembiraan/kesukaan/kebestan/and bla..bla..bla.

saya dah dapat yang ini. suka. suka. suka.


finally saya dapat kasut damask. hehe. tapi bukan damask rose. damask silk.

kasut damask rose tu gonjeng lah bila pakai. paling lawa bila saya try damask silk. tapi ada yang lagi lawa tapi.....si gemok bising. ambil jerlah. -_-

1st time beli Clarks. dulu ada jugalah nak beli tapi dah tentu dia punya style alahai.....old style lah. nenek yang pakai tau. tapi sekarang ni..lawa-lawa dan ok. tapi GUESS yang hari tu pun lawa. rambang mata dah. helpppp!


and one more things yang saya lupa gila-gila sepanjang minggu ini..Im supposed going to Singapore this week but due to certain reason I've to cancel. omg! 1st time juga nak pergi Singapore tapi tak jadi.

pening lah! bila dah balik. snap picture kasut and nampak kasut ni betul-betul hodoh!
sigh~