maafkan saya...maafkan saya.....


hari isnin hari tu kan. I planned dengan Haizi nak pergi makan Mc Muffin. dah 2 minggu sebut-sebut Mc Muffin. dah kata set breakfast kan mestilah pagi saja.

Plan A
hari Isnin pergi Mc D Bangi. keluar awal pergi kerja. dalam pukul 6.00. ceaa..ada hati nak bangun pukul 5 nak siap-siap dalam pukul 6 dah terpacak lah konon kat Mc D. tak berhasil pun.lately suka tidur lambat. pukul 1,2 pagi. main game! buat kerja rumah pun suka tengah malam. haih!

Plan B
hari Selasa nak bangun awal lagi. gigih tau nak pergi Mc D. tapi lokasi tukar. pergi Alamanda saja. tak silap and tak ingat saya dulu pernah breakfast kt Mc D sana. result? gigih-gigih pun terlambat juga.

lepas tu malas nak planned dah!

and 1 day....

I paksa Haizi beli juga! sebab dia dah janji. so, I tuntut. find my Mc Muffin juga! and dia pergi Alamanda pagi buta. beli kan Mc Muffin. kesian tau! dah dapat Mc Muffin baru I rasa kesian. haha.

Anyway, "Haizi, thanks you soo much! nanti I bagi you hadiah". XOXO

moral of the story. janganlah tamak. nak Mc Muffin sampai dua and finally habis satu saja. tamak kan?




11 comments:

h a i z i said... [Reply to Comments]

huahhh...ngantuk...tido japp.. kroohhh...krroohh..krroohh..

MRS. K said... [Reply to Comments]

akak time pegnen dulu boleh la manja², kalau skang mintak tengah malam buta mau kena lempang! hahahaha

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

agak² kalau aku request kat laki aku,ape reaksi dia ek? hahaha...dah la dia tu jenis x berapa gemar nak layan kerenah aku..uwaaaa!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

haizi : so????

Mrs. K : Kak K somi akak kan bizi..akak kena berdikari ok. (wahh! nasihat pulak) tak lah.. sebenarnyer perangai kita yang teruk.sob..sob..sob..nanges haizi tiap2 mlm kenang perangai kita.-_-,

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : takper. tak lama lagi mesti haizi bosan layan perangai aku. sementara nak layan ikot kan aja. jgn nanges yer!

p.s: ni bukan sukarela tau haizi belikan.kita paksa dia. kalau tak, tak buat jugak!

farahfatihah said... [Reply to Comments]

laaa awat xbg akk satu??? huhuhu

h a i z i said... [Reply to Comments]

giloz! huahuhauhua...

syg...buatkan nasih goreng pagi2.. nyamnyam..

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

Haha. kalau husband I, maunya dia suruh I goreng burger sendiri. hehe.

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : kak farah ni ada lagi tau. nak meh ambik..:p

haizi : ala..bosanlah sket-sket nasi goreng. makan lain lah...

Beatiful Disaster : tapi husband u pandai masakkan ryn...:)

mama_auni said... [Reply to Comments]

bestnyer..mau jugak..mcd alamanda bukak eyh pagi2 utk bekpes?

mamamarissa said... [Reply to Comments]

nape tak gi breakfast masa weekend yang oi???

k.jue lg best, masih membuta...hubby gi tapau mcd breakfast set...best kan :)