weekend nak buat apa?



mengantuk gila dol!

macam mana ni? apa ubat nak tidur awal yer? balik kerja ngantuk gila. bila pukul 10pm tu segar gila. rasa macam baru dapat energy!

nvm, this weekend adalah hari free untuk saya. memandangkan saya tak jadi pergi Singapore. saya nak duduk rumah. tak pergi Meru, tak pergi Melaka.

so, nak buat apa?

1) KLCC
lama gila tak pergi KLCC. sejak kenal Haizi kot. since 2007. nk round KL? oh mine! tak lalu kot. panas lagi. apa nak buat ini???

2) Genting Hihglands
my niece tak pernah pergi. so, nak bawa dia orang pun leceh lah. lain lah ibu dia ada sekali. I demand ok tak mahu balik hari. I nak stay kat sana. nak makan Pizza malam-malam. tak mahu lah. kan baru pergi hari itu.

3) pergi zoo
erm..yang ini pun ok. snap picture animals! dah lama gila tak pergi zoo.

4) Pulau Pangkor

Haizi ajak pergi Pulau Pangkor. haih. malas lah! Perhentian nak!

5) Sunway Pyramid
best! best! shopping, pencuci muka dah habis, cream dah habis. semua dah habis.

6) Kuching, Sarawak
my cousin ajak pergi Sarawak. I pun nak pergi. flite mahal gila last minit. kirim boleh? teringat masa naik sampan kecik. comel lah!

7) pergi AQUARIA
hari itu tengok blogger tu pergi AQUARIA. macam best jer. tapi kenapa nak pergi sana? tengok ikan? depan rumah pun ada kolam. tinggal terjun jer. -_-'

8) pergi SOGO
cari baju ofiz. ada satu blazzer jer. tu pun sin 2005. la ni dah tak muat. kene cari baru. SOGO murah kot kan?

9) ikut Umi and Ayah
balik kampung tengok my auntie dapat baby baru. tapi hujung bulan kan nie. mcm mana?

10) duduk rumah
kemas rumah, mop lantai, basuh peti ais, lipat baju, panggil orang drill frame, cuci toilet, basuh baju, gantung baju, lap kipas, iron baju, iron baju......hah! sebut Iron Baju. kat hypermarket selalu nya ada iron yang berdiri tu. apa nama dia? kat mana nak beli?



10 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

klcc? tak payah kot! ramai pendatang la..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ye ke kak?? dah lama tak pergi nieh..baru teringin nak pergi tapi ramai PATI. uwaaaaaa..

dtg umah akak jerlah..haha

mama_auni said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
mama_auni said... [Reply to Comments]

aku pon xtau nk g mane dis week..mayb xg memane cos e buz dis week..iron yang berdiri tu nama die steam iron, harga die RM400++ kot sbb aku pon mase tu cam berkenan..heheh..tp xjadik nk beli..

jom lepak kat belog Mama_auni..
NAK BUAT WISHLIST JUGAK

h a i z i said... [Reply to Comments]

tido..krooh....krooh..main xbox... makan..tido... sakat2..tgk wayang.. blablablabla...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

no.10 ok..hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : aku tak boleh lah duduk diam. I've to plan sumthing. aku nak beli lah benda tu. mls nk gosok bediri. guna yg itu boleh duduk. baring. hehe

MHMK : ala....you lah tido..I nak keluar dengan peanut!

ummiaqeef : no. 10 buat hari ahad jer..hehe

Hana Picca said... [Reply to Comments]

minggu ni nak relax2 je kat umah smbil try nak wat cream puff..kan akak ni sedang hormon keisterian tak tentu arah?hahaha

*harap cream puff tak penyek*

Hana Picca said... [Reply to Comments]

minggu ni nak relax2 je kat umah smbil try nak wat cream puff..kan akak ni sedang hormon keisterian tak tentu arah?hahaha

*harap cream puff tak penyek*

mamamarissa said... [Reply to Comments]

OMG, i need that iron too...hehehe!!!