June yang busy! noktah!



ok. this week cuti panjang sikit. extra 1 hari. ada orang kahwin. fuhh..bulan 5,6 memang musim orang kahwin. so, me akan pergi Cherating. hantar my cousin kahwin. nak makan satar, kepok lekor. nak beli kepok ikan parang. sedap gila! then next week pulak kena pergi course. fuhhhh.. cukup 7 hari dan penat. kenapalah nak kena 7 hari? haihs.

macam-macam kena beli. sebab course ni 1st time ever saya pergi. so, semua nak baru. kenapa tak pakai baju biasa-biasa. macam budak sekolah tau. menjimatkan duit K******N tapi tak jimat duit saya pun. sigh~

at the same time, me alone. Haizi outstation. ggggrrrr..mesti rindu nanti macam mana? tak biasalah sorang-sorang. dahlah masa 2nd annivesary weolls dia pergi. apa lah kejam sangat.

-_-,

sigh and sigh!

lepas balik course pergi balik kampung pula. omg. teringat roti 434. plis lah tak habis-habis kan? before puasa nak balik kampung dulu. tengok nenek.

dah nak dekat bulan puasa. tak ganti puasa lagi. ada 8 hari lagi. lepas balik course baru start. sebab baju raya dah nak siap. haha. saya mesti habis puasa sebelum baju raya saya siap. :p
banyak gila nak list barang-barang pergi course. let's check together.

1. Baju putih (4)
2. Kain Hitam (2)
3. Tudung(4)
4. Track Bottom (4)
5. Mineral Water (8)
6. Bisekut (3)
7. Koko Crunch (5)
8. Roti (2)
9. Coklat (3)
10.Gula-gula (1)

heh? kenapa semua makanan? sob..sob..sob...





4 comments:

mamamarissa said... [Reply to Comments]

igt lg masa k.jue gi BTN dulu...dah la free hair lg masa tue, kelam-kabut gi pinjam tudung member...tudung hitam tak banyak, selamba jer k.jue pakai tudung hitam yg berbunga2...bleh???? mana tau hatiku terus berbunga2 cinta pas tue...hahaha!!!!

farahfatihah said... [Reply to Comments]

nak g BTN ek?? huhuh hp xleh bwk tau huhuhu di larang hohoho amik ko shinaz rindu tahap gaban kat haizi LOL

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

BTN ke dik non?? masa ai dulu.. tak sempat nak berjajan² ni semua. semuanya nak cepat.. cepatttttt (cam dalam iklan Dequadin tu.. huhuhu. apapun selamat berBTN. makesure lulus ekkk..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mamamarissa : hehe..lepastu ker kak jue jumpe husband kak jue?

p.s: kena tudung plain ker?

farahfatihah : a ah kak..rindu lah nanti. mesti nanges.

Mrs. Hakim : serius nak makan cikedis pun tak sempat. adehhhh!thanks. i. ALLAH.