saya tak allergic seafood :p



ok. me decided weekend ni balik Meru temankan adik-adik di rumah.

ok. saya juga ambil peluang untuk keluar 1 hari dengan diaorang. haha. boleh? tengok wayang, sopping, makan..semua dekat luar. haha. rumah jadi clean gila. tiada pinggan yang nak dibasuh. haha.

malam semalam weolss pergi makan di Jeram. Jeram lagiiiiiii. hehe. memang sedap tau makan kat sana. weolls pergi dengan my cousin. kali ini tak pergi tempat biasa. weolls pergi sebelah kedai biasa yang kami pergi. Kedai Ikan Bakar Aroma.

suasana memang best! tapi rasa makanan kurang lah. prefer kedai lama yang biasa weolls pergi. saya suka pergi Jeram sebab......dia sedap and murah dari Muara, Port Klang. thats my opinian. tak tahulah orang lain. hehe -_-'









3 comments:

mamamarissa said... [Reply to Comments]

sama la...kalo seafood, mmg pantang jumpa :D

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

shin ; me too.. suke pergi jeram.. mmg harga murah giler compared ngn port... mkn pon sedap~~ nyumm nyumm

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mamamarissa : seafood pantang jumpa kak jue. tak tahan tengok seafood! hehe

Sallyza.said : murah kan? tapi I tak suka yang Aroma. kurang lah kesedapan dia..ngehngeh..ayat apa I pakai nie???:P