SHREK Forever After

nak cerita ke tak nak cerita.

ok.ok. saya tidur sekali lagi dalam cinema. best wo! sejuk jer. haha


semalam saya tengok Shrek. Haizi nak tengok coz Shrek dulu pun dia tak miss! ni kan yang baru. lagipun nampak macam menarik.

so, keluar rumah awal and dinner di Penang Village. sedap gila tom yang bee hoon dia! nak lagi. nak lagi. butter prawn dia memang sedap sangat! masa nak pergi ke Penang Village tu nampak satu restaurant, Ba you. kinda good seems like tempat ni macam romantica de amor. saya rasa nak celebrate annivesary kat situ lah. haha

weolls habis makan-makan terus pergi jalan-jalan. ada 40 mins lagi. malas lah nak tunggu. selalunya saya akan keluar nak pergi tengok wayang memang on time. muvie start pukul 9.30 saya akan keluar rumah 9.15. hehe.

so, dengan 40 mins tu jalan-jalan. lalu depan Body Shop. tapi tak mahu beli. nak tunggu hari ini, 21 May. nak tengok promo apa yang ada. hehe. so, teman Haizi cari kasut!

9.45pm baru masuk muvie. hermm..masa beli ticket macam ramai. sekali da masuk tak ramai daa....

cerita dia boleh lah tahan. tapi tak se best kartun lain lah. I like Ice Age 1,2 and 3! dah kata shrek ni ogre. so, tak minatlah! haha. paling best dlm cerita ini is Donkey and Puss! comel! hehe. I rasa gelak sebab diorang jer.

3.5 star sahaja.




5 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

mau jalan jugak dekat body shop..nti togeda2 eyh

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : ok. hehe. kena pujuk kak rozi bawak kita p sana :p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : ok. hehe. kena pujuk kak rozi bawak kita p sana :p

farahfatihah said... [Reply to Comments]

owhhh xbest sgt ek..ok2 xmau tgk la heheh

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : kak kena tengok dulu. baru tahu best ke tak. thats my opinian sahaja.