tiba-tiba...



I dont know why..tiba-tiba....-_-,

i miss this place and macam sedih jer bila saya rasa saya tak dapat nak dapat feeling macam itu lagi. paham tak? environment di sana, gurau senda dengan Haizi, Naza and Shahrol.

macam sayu jer. -_-,

sobbing

atau saya rindukan Pak Sis. omg! plis...:p





6 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

next year kita g lagi yer

Hana Picca said... [Reply to Comments]

ke manakah?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : hehe..pergi ngn akak yer..:p

Hana Picca : ke Bandung lah kak hana :)

Hana Picca said... [Reply to Comments]

oic.. ni kat tangkuban prahu ek? i wuz here..heheh

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

aha sis.. redup jer kat sana kan..miss that moment!

h a i z i said... [Reply to Comments]

syg...xper..ada rezeki..kita gi lagi... makan nasi ayam cobek lagi..
rindu lak makan tempe goreng dengan cili api kat tangkuban perahu...sodap!!