Top Commentor (Prince of Persia : The Sands of Time)



seperti saya janjikan. saya dah dapat siapa Top Commentor for belog saya. actually it just for fun. saya suka share apa yang saya suka. saya suka shopping, so? saya shopping dengan kawan-kawan. saya juga suka tengok wayang, so saya share tiket wayang saya dengan kawan-kawan. before this, saya suka bagi kat couple-couple. and why not kali ini untuk kawan-kawan. T__T

saya nak buat every month lah. just appreciate siapa yang berada di sekeliling saya. for Tia and Mia, hehe mestilah you girls kena tengok Toy Story 3. hehe. ask mama jer. btw, Toy Story release on 17 June 2010.

so, 2 ticket for Prince of Persia : The Sands of Time akan di beri kepada Top Commentor belog saya, ummiaqeef. haha. she is my oficcemate. thanks coz sudi comment belog saya. thanks and thanks a lot babe!

happy watchng with ur hubby :)




9 comments:

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

tsskkk tssskkk x dpt laaa... pas nie, setiap kali shin post entry i mau komen.. supaya lenkali i dpt pulak.. hehehehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

weh..jgn lah mcm tuh..its ok. nanti kita spend 1 hari yang free kita tengok wayang nak? ladies only. men boleh blah! haha

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

hahahha.. okey.. nnt kite g tgk muvie ramai2 naaaa... eeuuwww... lama x hangout ngn ladies2 neh...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sallyza : ha ha..ajak naza sekali coz dia tu asik nk holiday jer. g Mid Valler, The Curve sudahkan.....? hehe

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

wah..saya menang!! huahuahua..lawak je rase...tqvm..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : apehal pulak lawak. kau nie!

farahfatihah said... [Reply to Comments]

huhuhu sib baek xdapt..kalau dpt sure xleh g hahaha t kecewa plak..buta lagi ok best2 hahaha benda free semua best kan LOL

mama_auni said... [Reply to Comments]

ala xdapat.....hehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : kalau ada rezeki kita buat lagi yer...:)

mama_auni : ko kan pergi Genting. tengok kat Genting jer cite nie. hehe