2nd annivesary -_-


tiada yang menarik. it just simple celebration which is memang tiap-tiap malam berlaku. pergi kerja, balik kerja, makan and tengok tv. itu sahaja.

saya cuba untuk se simple mungkin setelah permintaan saya ditolak. saya seorang yang degil and mahu lebih. lebih kurang tamak. haha. last year saya pergi celebrate di Putrajaya Seafood. and this year nak celebrate lagi best. baru ada perubahan kan? kan? kan? pergghh..belagak lah kau.

Haizi nak celebrate di Equatorial. dia kata nak makan sambil orang main biola sebelah saya. apa lah masalah dia kan waktu annivesary. haha. plislah. tak lalu nak makan nanti sebab I pemalu lah. nanti macam mana nak makan sambil tengok orang main biola. kesian dia tak makan. -_-'

so, cancel booking dinner di Equatorial and pergi makan di Restaurant Hassan, Sect. 7 Bangi. lebih bermakna coz time tu saya mmg craving gila nak makan nasi panas, soup ayam and ayam kampung di goreng panas-panas. memang layan! so, itu sahaja dinner untuk annivesary. cool kan? haha.

saya tak mengharapkan sesuatu yang lebih kecuali Haizi. plislah tahan dengan perangai saya. itu sahaja. no need lah hadiah, bunga and what so ever. and saya terharu juga. ramai yang wish saya and haizi. semoga apa yang mereka ucapkan menjadi kenyataan :)

thanks sayang :)

my fav colour, pink and purple. -_-

this one I beli untuk diri sendiri. bila nak jogging nak pakai. motif ?? pergi jogging ker?



8 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

hepy 2nd anniversary dear...bestnyer dapat munge...hehehe

Hana Picca said... [Reply to Comments]

happy anniversary :) semoga kekal bahagia dan dikurniakan anak2 yang soleh solehah :)

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

bile la amin nak bg bunga cam haizi buat..huahuahua..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : thanks :) best.best.best.

Hana Picca : thanks Kak Hana :) Amin.....

happy annivesary untuk awak juga.

ummiaqeef : hehe. ko bwklah dia pergi nursery bunga :p

p.s: apa kata kau yang bagi dia?

mama_auni said... [Reply to Comments]

ummiaqeef kene buat dulu..hehehe

jana cun said... [Reply to Comments]

happy annvsry... cm cpt jea kn?? aku still lg xcya btl ke ko da kawen... hahahaha.... nway, ,moga kekal ke akhir hayat....

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

jana tak cun : jgn kata kau! aku pun tak caya. aku rasa aku anak dara lagi lah. haha

farahfatihah said... [Reply to Comments]

hppy anniversary..semoga berbahagia selalu =)...