The A-Team


hi babe. mood adalah kepenatan. serius.

:) lama gila kan tak belog? actually banyak tragedi happened to me dalam 1,2 minggu ini. so, memang tak mengizinkan lah. cewah! macam lah orang heran.

its ok. its ok. yang pasti and confirm belog I ada peminat setia. haha. guess who? mesti tahu punya lah!


ok kali ini nak cerita pasal muvie. agak lambat lah. orang dah tengok cerita lain saya baru nak story. haha. its ok lah. nak cerita juga! kejadian adalah hari ahad. 13hb June 2010. saya pergi tengok A-Team. yerlah kan time tu balik dari BTN. tak sempat nak tengok yang ini.

ok lah cerita dia. cerita pasal army. tak lah serius muvie. adalah lawak sikit-sikit. heh! siapa tu yang handsome tuh? yang berlakon Valentine's dia couple dengang gay? handsomekan? hot! cerita ini ok lah and best. 4 star for The A-Team. Haizi kata cerita ni drama bersiri pada zaman-zaman dia. no wonderlah kan yang berlakon pun tua-tua macam dia. haha.

hah! malam tu lah saya start demam and bengkak-bengkak kat badan. I thought bengkak biasa. and finally my wish came true bebeh! before this I memang minta demam. and now hadap lah!

tbc. kepala pening. baru balik honeymoon :p





2 comments:

mamamarissa said... [Reply to Comments]

wah!! honeymoon...weeewiitttt :D

cpt update, cpt update, cpt update :P

farahfatihah said... [Reply to Comments]

demam smpai masuk spital kan? sound serious...dah ok skg?