hari ini ada APC tapi tak turun sebab tak dapat APC. boleh?



hi, murning babe,

actually me baru balik dari hospital coz malam tadi kena allergic balik. damn. sejak masuk wad hari tu allergic dia halus gila. lagi lah gatal. tapi tak gatal sangat. merah sahaja. haha. apa aku cakap ni?

and doc dah dapat result. saya allergic dengan kuman. jenis kuman macam mana tak pasti. susah untuk dikenalpasti. yang penting dia tak menentu. sebab kuman kan everywhere. tapi saya rasa saya allergic mushroom yang sedap. 2 times I makan mushroom soup and BK Mushroom kena allergic. so, tak dapat nak dipastikan. is it dalam makanan pun ada kuman? I think bakteria yang elok kot. haha. and doc pesan jangan dekat dengan kudis. siapa ada kudis? then ingat pagi tadi dapat tengok doc handsome tapi dia tak ada pun. haha.

hopefully lepas ini tak ada dah sakit-sakit macam ini. and bolehlah makan mushroom soup. dah lama tak makan soup.

p.s: weh! gambar menguap tu really funny for me. buruk gila. haha. tapi nak letak juga. haha. Haizi kata I nak makan erl! gila! aku tak segemok itu nak makan erl. haha.




8 comments:

Baby Tiger said... [Reply to Comments]

1. tajuk best. heheheh

2. take care. stop makan mushroom.

mama_auni said... [Reply to Comments]

heheh..sedapnyer mushroom..
lawak amat tgk muka ko nguap tuh..haha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

baby tiger : kesian tak dpt APC kan? sob..sob..sob.. :p

mama_auni : ieza...stop it! kau asik komen pasal gambar menguap jer yer. komen lain pulak!hahahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
ummiaqeef said... [Reply to Comments]

aku dah cop tmpt ko tau td...sampai hati x turun..haha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummi_aqeef : bukan tak mau turun lah..tengok tajuk lah. haha.

tak lah. aku malas lah..dah separuh dah..kang orang kata aku turun nak makan. haha.

takper..takper..neway thanks yer kak rozie :p

farahfatihah said... [Reply to Comments]

waaahh kalau mcm tu jgn mkn cendawan yer...

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

lorrr..ciannya dah tak dpt makan mushroom..takpe, tahan dulu wat masa ni..sok sok dah ok, mungkin leh ambik semula