The Karate Kid


wow! 3 hari berturut-turut pula tengok muvie.


semalam me tengok Karate Kid. macam biasa. hari Khamis and cinema penuh gila dengan orang. weolls sampai memang dah nak dekat pukul 6. masuk-masuk cinema jer dah start lah. sedang elok. tak payah nak tengok iklan dia. haha.

Karate Kid memang best! nak kata best gila pun ok. best jer pun boleh. Jaden Smith berlakon dengan Jackie Chan. muvie ni macam funny and spirit.

Dre Parker (Jaden Smith) pindah ke China disebabkan mak dia kena pindah kerja. so, dia tak serasi dengan China. selalu kena buli and pukul dengan Cheng and the gang yang jahat!jahat!jahat! one day, dia nak belajar kung fu tapi dalam kelas kung fu pun ada Cheng and the gang yang jahat!jahat!jahat! so, dia cancel and belajar sendiri dengan Mr. Han ( Jackie Chan) wooot...wooott..

sebut Jackie Chan kan masa saya kecik kan ada jiran panggil saya Jackie Chan sebab muka saya macam Jackie Chan. plis lah! I budak kecil yang comel ok. dendam sampai sekarang dengan jiran.

ok. sambung balik. masa dia nak belajar dengan Mr. Han banyak lah aksi-aksi, aktiviti, perkara yang berlaku. memang funny lah. lagi satu Justin Bieber feat. Jaden Smith ok dalam Karate Kid.
saya bagi 4 star for this muvie. saya kena repeat tengok cerita ni sebab Haizi tak tengok lagi. weeehuuu!

lepas habis muvie weolls shopping. makan-makan. haihs. indahnya dunia. minggu depan mesti tak indah lagi. sob..sob..sob..




3 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

huhuh akk dah booking utk midnite sabtu ni n ari ahd nak tgk d A-team....=P

mama_auni said... [Reply to Comments]

nti orang pon nk tgk jugak ngan my E..hehehe

Hana Picca said... [Reply to Comments]

walllah.. syioknyer