Killers


murning everyone!

kalau pagi-pagi kita dah ditanya dengan soalan-soalan bangang of course I rasa down! plis lah jauh kan saya dari keadaan macam itu. nota untuk diri sendiri. jangan lalu depan dia!

ok. saya nak cerita pasal semalam.


bengang! kenapa GSC Alamanda tak ambil Killers? ok. cerita dia biasa-biasa tapi kan ada Ashton Kutcher? ok. tak semua orang suka dia. -_-'

jauh gila nak pergi tengok Killers. dengan jammed nya, hujan nya. dah lama lah tak bawa kereta so, bila kena drive..omg! boleh bawa lagi ker? and me tengok Killers di Sunway Pyramid (SP).

Haizi kan outstation. sedihlah dia tak ada. so, me and adik-adik pergi hiburkan diri. dalam masa yang sama saya rasa freedom bila Haizi tiada. haha. saya boleh beli apa-apa tanpa sebarang comment, judging, complaint and what so ever! kalau ada si gemok tu mesti ini tak boleh. itu tak boleh. kenapa beli yang ini? kenapa tak beli itu? tak payah beli lah..! hish..bengang gila!

so, muvie pukul 7pm and me keluar ofiz balik rumah pukul 5.30pm. mandi terus pergi SP.

damn! jammed teruk gila + hujan. kat sini kalau hujan setitik mesti jammed macam hujan batu kan?? so, lewat 20mins masuk cinema. tiba-tiba masuk cerita dah start dengan sebuah pantai yang cantik. ok! tak tahu dah hujung pangkal cerita sebenar.

sebab saya masuk lambat saya tak paham cerita dia. yang saya tahu gila comel Ashton Kutcher(Spencer)! dia agen perisik kot di upah untuk membunuh orang dengan kebenaran dan orang lain juga diupah untuk bunuh dia. then dia kahwin dengan Katherine Heigl (Jen) yang gila lawa! dia macam Madhuri Dixit lah! when she smile and laughing! cerita ni pun pada saya macam Mr. & Mrs. Smith tapi yang ini lebih funny and simple.

tujuan utama tengok cerita ini pun sebab Aston Kutcher jer. haha. so, 3.8 star for this muvie. jalan cerita biasa-biasa and simple. untuk tontonan ringan-ringan T__T

after muvie ingat nak pergi Flamming makan-makan. nak ketam! tapi weolls tawaf dulu SP. shopping tak ingat dunia. macam gaji baru dapat. kejap kedai itu. kejap kedai ini. haih. happy gila! tak pernah rasa free macam ini. haha.

so, weolls gerak balik around 10.30pm. sampai di car park..........

-_-,




7 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

ko beli aper...nak tau..heheh kepochi

farahfatihah said... [Reply to Comments]

so sure la flamming pun xjadi g huhuhu kan?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : haha. beli beg, beli kasut, beli baju. hehe. best! freedom betullah semalam. haha

farahfatihah : heh! mana akak tahu nie..:p

mama_auni said... [Reply to Comments]

wahhh..best giler ko soping..mau sopping beg la, xpon jam..huhu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : ada kedai baru buka kat Alamanda. kedai jam, Swatch! lawa-lawa :)

mama_auni said... [Reply to Comments]

tau..xpegi lagi...

jana cun said... [Reply to Comments]

ele... dlu xnk g sp... skrg bru ko tau sp tue best gilos kn???