Knight and Day


selingan. haha. bosan lah cerita Perhentian. tapi tak habis lagi tau. haha. nak cerita juga!

rasanya this week dah boleh berkampung kat GSC, Alamanda. tiap-tiap malam terpacak kat situ. haha. 2 last nite me tengok
Karate Kid. tak puas lah. nak tengok lagi. ♥ Justin Bieber! ok. ok.

selingan lagi. rasa-rasa Justin Bieber suka colour purple kot. semua pasal dia colour purple. haha. perempuan sangat!


sambung balik. so, last nite me tengok Knight and Day. actually soalan pertama, kenapa tajuk dia Knight and Day. macam tak ada kena mengena. anyone plis. serius tak paham. if tahu bagitahu ya. :)

cerita dia ok lah. awal-awal me kasi 3.5 star. for me it just simple muvie, cool lah. tahu tak tengok cerita Cameron Diaz(CD) macam Charlies Angle? lebih kurang macam tu lah. pasal ejen. yang tak tahan suara Tom Cruise tu alahai for me romantic nya. macam suara orang lelaki yang kasanova dan klasik. ok tak cakap macam ini? haha.

tahu jer lah kalau pasal ejen, mestilah ada orang baik and jahat nak rampas Zyhper. Zyhper is bateri. yang seronok is watak CD. omg! memang cool lah dia. tapi suka lagi masa dia dengan Ashton Kutcher, What Happen in Vegas!

CD is orang yang tiada kena mengena dalam perisikan. dia terlibat coz agen persekutuan nak perangkap Tom Cruise. yang lain-lain tengok sendiri lagi best. haha. malam ni orang nak tengok
Ip Man. tak pasti yang ini seronok ke tidak sebab bukan Donnie Yen. ish! benci tau!





4 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

wah berkampung lagi di GSC

farahfatihah said... [Reply to Comments]

so recommended x kalau nak tgk citer ni huhuhu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : hehe. last malam ini. haha :p

farahfatiha : recommended. hehe. boleh tengok! :p

Cik NeyNa said... [Reply to Comments]

Waaaaaaaaaa...
dah tengok...
smalam nak tengok kat alamanda tix dah penuh...