My Water Moments



I love this picture.

happy gila even my niece, Isha macam terseksa kena himpit dengan orang yang besar. -_-'

me with my 2 sisters and Isha mandi manda di Desa Water Park. dalam setahun 5,6 kali mesti nak mandi kat pool. serius macam budak kecil lah! so, disebab kan camera Haizi tak boleh masuk air weolls main tepi air sahaja. kesian lol. haha.

one more thing, I wish if I ada picture macam ini. haha. tapi camera haizi tak boleh bawa masuk dalam air. macam mana?

credit to google

perggh...berangan lah kau Shinnaz! berenang pun tak tahu. blah lah.

tapi kalau ada camera digital SONY TX5 mesti best! boleh lah kan nak ambil gamba macam ini. kewl gila lah! kena letak dalam wish list ok. haha.

comel kan colour ni?

The compact Cyber-shot TX5 is built to be water-, shock-, dust- and temperature-proof! With features like Intelligent Sweep Panorama, Handheld Twilight and Anti-motion blur, TX5 give you the photographic power to shoot in style whenever, wherever.

• Water-proof (up to 3 meters)
• Handheld Twilight
• Intelligent Sweep Panorama
• “Exmor R” CMOS Sensor
• BIONZ Image Processor
• 25mm wide angle Carl Zeiss® Vario-Tessar lens

tapi mahal gila lah! I dream of it jer lah macam ini. -_-,

btw, saya and Haizi nak buat photoshoot pun tak sempat-sempat lagi. busy gila lah bulan ini. and 1 thing lagi yang nak share, saya akan celebrate my 2nd annivesary di Perhentian. hehe. akhirnya kan?

wish me luck!


13 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

eh, kalau perhentian kena turun kat kelantan la baru dekat ni pi besut tu kan?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. K : ha ah. turun KB. Redang dah penuh. sob..sob..sob

mama_auni said... [Reply to Comments]

BESTNYER NK G PERHENTIAN, AKU XJADIK..KENE POSTPONE SBB DAH PENUH..UWAAA....ISH BESTNYER CAMERA TUH, BAPER RM SHIN?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : its ok lah dear. tak lari Perhentian tuh. hehe. next year pergi yaa. Langkawi pun not bad. Sabah kan nak pergi next year. island juga kan?

p.s: mmg best! colour pink! a bit pricey lah. dah nak dekat dslr jer..RM1499.0o.

lien said... [Reply to Comments]

erkk..ni masuk contest nuffnang erk..:p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

lien : yeay!! jadi tak? 1st trial ok!

NURUL said... [Reply to Comments]

seronoknya :)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Nurul : hye Nurul. salam perkenalan. best! seronok sangat. bawa bbay raina swimming yer..:)

mama_auni said... [Reply to Comments]

hoho...tgu next year je la..huhuhu...
ye ker sweet la pink, mau kumpul duit mau beli..hahaha

farahfatihah said... [Reply to Comments]

perhentian??? waaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (sila jerit on behalf yer)

nnti update camne nak g, kos, enviroment, tlg la survey tuk my honeymoon ye syg ekekekke plssss

|| nemo mimosh || said... [Reply to Comments]

good luck !

h a i z i said... [Reply to Comments]

itott...

MRS. K said... [Reply to Comments]

tapi i tersilap beli tiket la shin! i pi beli KT la.. jauh skit dari KB.. hadooii