nota untuk Haizi dan Kangah

Haizi dan Kak Ngah,

sorry tak ada niat nak marah or apa-apa perasaan yang menjengkelkan pada korang. orang sedih. sedih sebab kasut orang kena buang. paling orang sedih kasut Damask Silk orang kena buang.

orang tak pernah sedih untuk kasut tapi...kasut tu banyak. cantik dan paling mahal orang beli. orang tak tahu nak express feeling orang macam mana. selalu orang akan marah bila adik-adik orang atau suami orang buat orang marah. tapi tadi orang tak marah pun. sebab orang rasa semua orang salah kecuali Adah.

kenapa sayang letak kasut orang dalam plastik sampah? dan kenapa kangah kau kemas rumah kau letak kasut aku macam sampah? and me? kenapa tak simpan elok if betul sayangkan kasut tu.

orang tak marah korang pun. and untuk Haizi, sory...kasut you pun ada dalam tuh. kita akan beli kasut sikit demi sikit ya. sorry sebab tak dapat nak urus keadaan rumah sampai sampah dengan kasut pun b tak kenal. sorry. untuk kangah jangan kecil hati ya.

sedih gila. tapi sayang korang semua. biarlah kasut tu. bukan rezeki aku. tapi kita boleh beli lagi kan sayang?? kan kan kan?



11 comments:

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

good girl~~ xmo marah2.. kasut boleh beli lain kan... bli sikit2.. lama2 banyak laa tuh.. kata suke mcm i nyer water grip??? time neh laa u leh dpt kasot tuh kan kan kan.. teeheee :) smile~~

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sally!!!!!!!!!!!!!!! u ni asik kasi cadangan jer...haha. ada hikmah dia kan. haha

h a i z i said... [Reply to Comments]

tq syg..promise kita akan beli sikit2.... b xkan ada issue kalau syg nak beli kasut baru...luv u syg!!

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

hahahahahhaa musti laa i kasik cadangan.. bernas ape tuh... dpt ganti kasut baru... keh keh keh... babe damask tu bape hengget?

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

look skunk haizi da x marah kalo nk bli kasut lage.. kalo x musti kene inspection dulu kan... "kasut syg elok lage lah, kasot tu x cantik laa" so, skunk da bole bli kasut dgn sesuka hati..
p/s musim sale skunk neh~~!!

mamamarissa said... [Reply to Comments]

alahai sayangnya...nak tambah sakit hati...dah la kasut tue comel...hahaha!!!

tak pe, haizi dah kata x kan ada issue utk beli kasut baru...kan ada hikmah tue :)

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

haha. nasib husband you ok. siap tak ada issue kalau u nak beli kasut lagi. apalagiiii, beli banyak-banyak!! hehe.

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

bole x aku wattu nti kalau amin buang ingat tu sampah aku suruh dia beli baru..wakaka...

farahfatihah said... [Reply to Comments]

laaa kasut yg lastweek dah masuk dalam plastik itam tu xkuarkan lagi? alolo jgn la sedih yer..t beli lagi byk byk byk byk byk hehehe

jana cun said... [Reply to Comments]

hehehe... be strong babe... ~ kasut jea pn... :P

Hana Picca said... [Reply to Comments]

hehehe..mcm2 lah shinaz ni.. ni leh jd alasan dpt kasut baru nih..ekekeke