Perhentian III


lepas balik snorkeling. balik cozy. tidur kejap. haha. kat sana memang makan, snorkeling and tidur. seronok kan? gems!

penat ok main dalam air. me tak tahu berenang. so, kuak-kuak macam tu jugalah. haha. kan Haizi kan? haha.

on the way to Cozy Cocohut Restaurat

dalam pukul 6 weolls hi-tea di Cozy Cocohut Restaurant. konon lah nak hi-tea. kalau dasar makan nak banyak tetap makan nasi. me order Fried Rice Salted Fish. sedap gila. plus air tembikai. Haizi order nasi goreng Tuna. tak sedap. tapi kreatif jugak. haha. nasi goreng biasa then, letak Tuna Ayam Brand tu. haha.

thumbs up! sedap. sedap.

kat Perhentian ini semua mahal. tak ada yang murah. rate dia harga cafe lah. macam nasi goreng tu Rm 12/16 tak silap orang. jus pun macam biasa Rm 6. air mineral pun Rm 4,5 lah. mmg agak mahal barang-barang dia. Kit Kat adalah RM 3 untuk 2 bars. gila hape! sudahnya nak dinner dah tak lalu.

lepas hi-tea sempat jalan-jalan tepi pantai. me suka tau pergi jeti dia. comel jer. haha. lepas tu kan kat situ ada satu tompok hitam yang besar dalam air. ingatkan apa. rupanya segerombolan ikan selar. gila comel. kalau sorang pergi kiri, semua ke kiri. rasa nak terjun and tangkap. kenapa diaorang tak jala jer? goreng!


sila muntah- lalalala~

nak tak nak kena dinner ok. bukan nak makan sangat. tapi dia dah panggil suruh dinner. nak tahu tak apa orang makan. petang dah soup kan malam dia kasi tomyam. alah! lemah lah. pagi petang asik soup-soup! tapi not bad lah. haha.

habis dinner Haizi nak tengok bola. benci lah! kat Perhentian pun nak tengok bola. so, me guna kuasa orang sakit, so dia cancel hasrat dia tu. entah apa-apa. bola! bola! bola!

so, tidur awal sikit malam tu. dalam pukul 9.30pm sebab esok nak snorkeling lagi. :)





4 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

budak domoks!

mama_auni said... [Reply to Comments]

sweetnyer ko pakai pakai camtuh..hehe..i like..

Baby Tiger said... [Reply to Comments]

tomei la dia..

farahfatihah said... [Reply to Comments]

ala shinaz nape x snorkeling betul2? huhuhu mesti best tgk ikan2, tgk coral..ala sukanya!!! duk tepi pantai, tgk org, tgk laut best2!!